İstanbul Havalimanı Shuttle

İstanbul Havalimanı Shuttle

Şehir hayatında ve iş dünyasında ulaşım konusu önemli bir konudur. İş dünyasında önemli misafirlerin karşılanması konusunda en önemli konu kuşkusuz transfer hizmetidir. Transfer hizmetinde özel iç dekorlu vip tarzı minibüsler tercih edilmektedir. İş dünyasında önemli misafirlerin karışlanması, turizm dünyasında turist kafile karşılama işlemleri, transfer hizmetinin en önemli konuları içerisinde yer almaktadır. İstanbul airport shuttle hizmet programımızda güncel seçenekler ön planda yer almaktadır.

Transfer Hizmetinde Sadece Kira Ücreti Ödüyorsunuz

Şoförlü araç kullanımı konusunda pratik, etkili ve güncel seçenekleri tercih eden firmamız, rahat ve huzurlu yolculuklar diler. Özel şoförlü araçlarımızla, trafik keşmekeşi ile uğraşmadan konforlu bir yolculuk yapabilirsiniz. Klimalı ve özel ısıtma sistemine sahip Sabiha Gökçen Airport shuttle hizmetiyle, lüks araçlarla ve özel şoförlerle misafirlerinizi karşılayabilirsiniz.

Şoförlü vip tarzı araç seçeneklerinin birçok avantajı vardır. Diğer ulaşım seçeneklerine nazaran son derece konforlu özelliklere sahip transfer hizmeti, sadece kiralama ücreti talep etmektedir. Kaza, trafik cezaları ve park cezaları gibi masraflar firmaya aittir. Ayrıca aracın sanayi bakımı, vizesi ve sigortası da firmaya aittir. Kiralayan kişi sadece kira ücretini ödemektedir. Paylaşımlı servis kategorisinde de çözüm odaklı hareket ediyoruz. İstanbul shared shuttle kategorisinde yer alan lüks araçlarımız konforlu seçenekler sunuyor.

Profesyonel Şoför Kadrosu

Servet değerindeki lüks araçlarla yolculuk imkanı sunan transfer hizmeti, ulaşım konusunda çözüm odaklı hareket etmektedir. İşinin ehli profesyonel ekiplerle gerçekleşen transfer hizmetiyle misafir karşılama işini transfer ekibine bırakabilirsiniz. İstanbul vıp cheap shuttle filomuz dört mevsim gece gündüz hizmet sunmaktadır. Adresten adrese ve şehir turu kategorisiyle yolculuk keyifli bir geziye dönüşüyor. Özellikle turist kafileleri için özel tur programımız mevcuttur. İstanbul'un güzelliklerini bu turla keşfedebilirsiniz.

Araç bakımı, sanayi bakımı, vergi, sigorta ve diğer bütün masraflar firmaya aittir. Havalimanından misafirlerinizi alıyoruz ve istediğiniz adrese taşıyoruz. Adresten adrese taşıma işleminin yanı sıra şehir turu düzenleyen şirketimiz, güncel seçenekleri tercih etmektedir. Havalimanı servis konusunda airport shuttle service seçenekleriyle çözüm odaklı hareket ediyoruz. Kaza veya istenmeyen durumlarda firmamız takviye araç göndermektedir. Yolculuğa kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Adresten Havalimanına Shuttle Hizmeti

Nezaket kuralları konusunda gerekli eğitimi alan firma şoförlerimiz, trafikte güvenli araç kullanımı konusunda kaliteli çözüm gerçekleştirmektedir. İstanbul airport transfer ekibimiz, aynı zamanda adresinizden havalimanına taşıma hizmeti sunuyor. 'Havalimanına nasıl giderim?' diye düşünmeyin. Bizi arayın adresinizden sizi alalım. Özel misafirlerinizi kısa sürede havalimanına ulaştıralım. Havalimanı servis kategorisinde ultra lüks araçlarımızla kötü hava koşullarının etkisini hissetmeden keyifli bir şekilde yolculuk yapabilirsiniz.

Etkili, pratik ve aynı zamanda konforlu özelliklere sahip shuttle hizmeti, deneyimli ekip tarafından pratik bir şekilde gerçekleşmektedir. Söz verilen saatte adresinize ulaşan şoförlerimiz, güvenli bir şekilde istediğiniz adrese sizi ulaştırıyor. Kar, fırtına ve buzlanma gibi durumlarda alınması gereken tedbirler alınmaktadır.

Découvrez le prix et réservez.

Plus encore
Copyright © The White Deck Travel Seyahat Acentası markasıdır. | Creative Btkare
WhatsApp